Educatie

Op zoek naar boetseerles? Ik geef les in mijn atelier in de Hoven of op locatie. Daarnaast ben ik actief als kunstenaar in de klas op basisscholen.

Workshops in 2022

Individuele lessen op afspraak

s Ochtends van 10.00 – 12.30 uur of ’s middags van 13.30 – 16.00 uur.
Kosten € 50 per dagdeel inclusief startersmateriaal. 

Boetseerles op school

Deze video wordt aan de groep vertoond, voorafgaande aan een les op de basisschool. Lessen aanvragen voor scholen in Zutphen en Lochem kan bij de Muzehof. Voor overige gemeenten kunt u direct met mij contact opnemen.

Heb je belangstelling voor een boetseerles in mijn atelier? Neem dan contact op voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

Excursie naar bronsgieterij – Voel de warmte van dichtbij

excursie -bronsgieterij-bosch-beeldend

Excursie naar grote bronsgieterij Stijlaart in Tiel. Hier beleeft u in het echt het spektakel van het bronsgieten. U leert over mallen, gietwasmodellen, invormen, bronsgieten, ciseleren en patineren. Trek oude kleding aan en zelf lunch meenemen. We vertrekken om 9.00 uur vanuit Zutphen en/of Brummen. Na ontvangst met een kopje koffie start rond 10.30 uur de rondleiding. Ongeveer 15.00 uur zijn we weer thuis.
De datum voor deze excursie wordt kort van te voren afgesproken. Belangstellenden kunnen zich opgeven en krijgen vrijblijvend bericht als het zover is. Meestal op een woensdag.
€ 50  pp exclusief vervoer, inclusief koffie/thee. Groepje van 4 personen € 175.
Door coronamaatregelen is deze excursie tijdelijk niet beschikbaar.