Ganzen

Monique Bosch   |   Boschbeeldend

 

LOGBOEK

2011

6 december: Mijn nieuwe beeld heet Vrouwvogel. Om het te kunnen gieten heb ik wel sponsors nodig. Mensen die het beeld willen kopen of die een kleinere donatie willen geven en het beeld daarvoor in ruil bijvoorbeeld een jaar lang kunnen lenen mogen zich melden. Zie foto’s en beschrijving op pagina Brons.

15 november: De portretpagina onder het tabblad Tekeningen voorzien van enkele recente portretten. Ik werk de laatste tijd weer graag in zwart wit, met houtskool of zoals de afgelopen twee weken met zacht potlood, B6. Ook her en der de kleur van de tekst in website iets donkerder gemaakt.

29 oktober: Vandaag vijf beelden bij van Haeren achtergelaten. Pastoor van Winkelstraat 34 in Schaijk. www.bloemenvanvanhaeren.nl. Frans van Haeren heeft een prachtige zaak die zeker het bezoeken waard is Het beeld Overal zijn engelen heeft voor de gelegenheid een echt mooie sokkel gekregen..

In de website is vandaag de structuur van de navigatiebalk veranderd en zijn de letters aangepast om het leesgemak te vergroten.

26 oktober: Nieuwe stramienpagina gemaakt.

23 oktober: Met een groep schilders kennis gemaakt in Warnsveld, in de Triangel.

20 september: De maandagavond Model teken club in de Uitwijk en de Dinsdagochtend Portret teken club bij Hemmechien Knip op zolder zijn deze week weer gestart. Leuk om elkaar weer te zien.

18 september: Logboek aan web site toegevoegd. Hier worden de meest actuele ontwikkelingen beschreven op gebied van mijn werk en over de werkzaamheden aan de site.

13 september: Er wordt ondertussen ook nog gewerkt om de web site verder uit te bouwen. De pagina museum schetsen is ingevuld.

11 september: Vroolijke Frans is gegoten.

4 september: Nu ook de kraker met huis beschreven.

31 Augustus: Vandaag weer een bladzijde toegevoegd. Beeldend/Brons/Overal zijn engelen.

29 Augustus: Ijsselkade Kunstmarkt Zutphen was ondanks de stevige wind gezellig druk...veel bekijks gehad, totdat het ging plenzen....om 15.30uur hebben we voortijdig de kraam opgedoekt, doorweekt als we waren. Mijn nieuwe sokkels hielden het goed, gelukkig weinig schade. Nu ga ik proberen de beschrijvingen van mijn beelden ook op deze website over te brengen, want ze werden goed gelezen en leverden enkele aardige gesprekken op. Niet allemaal tegelijk. Ik begin met Scheveningen, klik en je bent er al.

20 Augustus: Werkzaamheden aan mijn website in volle gang. Na vakantie en het bouwen van mijn ‘kantoor’ kom ik er aan toe de site verder uit te bouwen met een biografie. Ben verder druk met buiten tekenen en boetseren..... Op de Pinkstermarkt heb ik mijn werk mooi kunnen tentoonstellen, dank voor de vele aardige reacties. De volgende tentoonstelling is zondag 28 augustus 2011 te zien op de Zutphense kunstmarkt Kunst aan de IJssel waar ik een kraam deel met Hemmechien Knip.

M.B.

TERUG NAAR STARTPAGINA

 

Logboek 2012