Ganzen

Monique Bosch   |   Boschbeeldend

 

Jonge olifant
gedenkbeelden

 

GEDENKBEELDEN   

 

Lees meer

OPDRACHTEN  Ik zie uw opdracht graag tegemoet!

NALA

 

Een dochter kreeg tijdens een ‘officieel momentje’ van haar moeder dit beeldje van hun hond Nala toen zij voor het eerst op kamers ging wonen.  

 

Karmeliet

KARMELIET                             

 

In opdracht de levensgrote beelden van ‘de Zalige’ en ‘de Historicus’ in één beeldje verenigd ter gelegenheid van een 25-jarig jubileum van een van de medewerkers in 2017.                         Lees meer           

 

ALGEMENE AFSPRAKEN BIJ EEN OPDRACHT

 

Kunstenaar geeft van te voren een reeële schatting van het eindbedrag. Opdrachtgever betaalt 25% aan. Wanneer het boetseerwasmodel klaaris zijn er drie mogelijkheden.

 

A Opdrachtgever keurt model goed en betaalt nogmaals 25% aan. In dit stadium kunnen in overleg     kleine veranderingen worden aangebracht. Kunstenaar brengt vervolgens het beeld naar de     bronsgieter en werkt het beeld af tot een eindproduct.

B  Opdrachtgever keurt het wasmodel af. Kunstenaar behoudt zowel wasmodel als aanbetaling.

C Kunstenaar geeft zelf opdracht terug en betaalt aanbetaling terug aan opdrachtgever.

 

Wanneer het bronzen beeld afgeleverd wordt betaalt opdrachtgever de resterende 50% of iets meer of minder, afhankelijk van de  definitieve prijs. De marge dat afgeweken wordt van de eerste schatting bedraagt maximaal € 50.

 

JONGE OLIFANT

 

Olifant ‘Next step” gaven ouders cadeau aan een jongeman die met veel toewijding en trouw zijn bul behaalde. De stap van de jonge olifant is de stap in zijn carrière.                                                Lees meer

 

 

BELLA

 

 

 

 

 

naar

startpagina