Ganzen

Monique Bosch   |   Boschbeeldend

 

In atelier Boschbeeldend in Zutphen boetseer je ’s ochtends van 9.30 – 12.30 uur een beeldje in was. ’s Middags van 13.30 – 16.30 uur vorm je het beeldje dat je ’s ochtends gemaakt hebt in. (Je kunt ook een wasbeeldje meenemen dat je eerder maakte). Tussendoor geniet je van een heerlijke lunch.

 

De wasbeeldjes hebben geen metalen armatuur, passen in een melkpak (7 x 7 cm) en zijn niet hoger dan 15 cm. Je kunt meerdere beeldjes laten gieten, per extra beeldje betaal je € 100. De ingevormde beeldjes worden door Monique naar Bronsgieterij Stijlaart in Tiel gebracht om te worden uitgestookt.

 

Vervolgens gaan we op een nader af te spreken datum (meestal woensdag) gezamenlijk naar de bronsgieterij. Het personenbusje van Monique vertrekt om 9.00 uur vanaf het atelier. Na een uur rijden, komen we aan bij Stijlaart in Tiel waar na de koffie een uitgebreide rondleiding volgt. Je ben je bij het bronsgieten aanwezig. Na de lunch hak je jouw beeldje eigenhandig uit de vorm en werkt het af. Desgewenst wordt het door een van de medewerkers gepatineerd in een door jou uitgekozen kleur.

 

De prijs is € 250 incl. btw. De kosten voor 100 gram was/1 kg brons, overige materialen, lunch en vervoer naar Tiel vanaf Zutphen zijn bij deze prijs inbegrepen. Voor meer was = meer brons betaal je meerprijs € 0,35 per gram brons.

Extra: optioneel kun je losse boetseerlessen afspreken om alvast vooruit te werken. De meerkosten voor deze optie zijn € 25 per les.

Geen minimumaantal deelnemers vereist per groep (dus ook individueel mogelijk), maximumaantal deelnemers 6.

 

Info: Monique Bosch 06 2806 1878 / monique@boschbeeldend.nl  / www.boschbeeldend.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WORKSHOP BRONSGIETEN

1E DAG ZUTPHEN  -  2E DAG TIEL

11  mei 2019

9

Let op: gewijzigde opzet